Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

★ Tähdet
(3 kuvaa)

<--Edellinen 18 / 26 Seuraava-->
[sera.jpg]

A.D. Cerana "Sera"


© Stutteri Stjernen

Rek. nro: VH-
Rotu: Shetlanninponi
Sukup: Tamma
Sk: 100cm
Synt: 28.04.2010
Ikääntyminen: 8-vuotias (4-vuotias 01.08.10)
Väri: Ruunikimo

Koul. taso: Helppo C, re 50cm
Ennätys: ei enn.
Startit: 0
Voittosumma: 0v€
Painotus: Yleisratsu

  ex Om & kasv: Ponitila Adina

Omistaja:vedensolina

Arvonimet

Ei vielä arvonimiä.

Luonne

TULEE KUN TUTUSTUTAAN.

Pikkuväki

18.06.10 o. A.D. Magnificient Seven (i. Lily's Little Monster)

Sukutaulu

i. Phataruka

KTK-I, Vir MVA Ch, YLA3, VPA-I

ii. Buvetier d'Aunou iii. Royal Prestige
iie. Nesmile
ie. Sugar Frosting iei. Quioco
iee. Beatrix Jabell
e. Coralya
YLA3, VPA-II
ei. Pirates Pan eii. Peter Pan
eie. Pirina
ee. Savannah eei. Jinnic
eee. Juliette

Sukuselvitys
i. Phataruka edustaa tallimme parhaiten tunnettuja poneja virtuaalimaailmassa. Hyväkäytöksinen komea suuri ori on rakenteeltaan ryhdikäs ja vankka, kaiken kruunaa vielä kaunis rautiaankimo väritys. Orilla on paljon sijoituksia kilpailuista, villejä jopa yli 30 kappaletta! Lähitulevaisuuden tavoitteena Phatalla olisikin päästä VPA:n ja KRJ:n laatiksiin palkinnoille. Sen lisäksi, että ori on sijoittunut kilpailuissa on se ehtinyt pitkän elämänsä aikana menestyä myös näyttelykehissä. Ori on VIR MVA Ch ja lisäksi kantakirjassa I palkinnolla. Lisäksi ori on palkittu YLA3-palkinnolla ja Adinan omassa laatiksessa I palkinnolla. Se on myös palkittu VNT:n näyttelyissä BIC ja RC näyttelypalkinnoin. Phatalla on 11 jälkeläistä, joista muutamilla on jo sijoituksia kisoista nuoresta iästään huolimatta. Phataruka on myös VPA-I palkittu.
e. Coralya on hoitaessa kiltti ja rauhallinen. Ei omaa pahoja tapoja edes satulavyötä kiristäessä tai suitsittaessa. Ei potki tai näyki ja on pitkäpinnainen, juuri oivallinen aloittelijan hoidokki! Ratsastaessa laiska, hieman omapäinen, etenkin esteillä Cora tahtoisi tehdä kuten itse haluaa. Coralya rakastaa maastoilua ja sillä on kuulemma maailman lyhin ravi, sanovat aloittelijat :D Coralla on kisattu hyvin sijoituksin helppoja koululuokkia ja esteillä 100cm saakka, joka on jo huima suoritus metriseltä shettikseltä! Coralla on Valtsun lisäksi kolme orivarsaa. Coralya on palkittu vuonna 2009 YLA3- ja AD III-palkinnoilla.

ii. Buvetier D'Anou oli lihaksikas pieni ori. Se oli kiltti ja helppo käsitellä oriksi. Ori sijoittui koulussa ja esteillä. Siltä jäi muutamia varsoja, paras ehdottomasti on kuitenkin niistä Phataruka. Buvetier ruunattiin melko varhain, jonka vuoksi jälkeläistuotanto on jäänyt vähiin. Poni kiersi kuitenkin ruunanakin usein näyttelykehiä ja sijoittui useimmiten voittoon. Muuta tietoa orista ei oikein sitten olekaan, väriltään se oli ruunikko ja Ruotsin tuontiponeja.
ie. Sugar Frosting on jäänyt tuntemattomuuden varjoon virtuaalimaailmassa. Sen suvusta ei oikeastaan tiedetä muuta kuin se, että tamman suvussa virtaa saksalaista ja ruotsalaista shetlanninponiverta.
ei. Pirates Pan on eräitä virtuaalimaailman hienoimpia shettisoreja, jonka kasvattaja on kuuluisa ja lisäksi ori on itse saavuttanut menestyksensä upealla rakenteellaan ja yltänyt kantakirjaankin kakkospalkinnolla.
ee. Savannah on harvinaisempaa sukupolvea ja esiintyy vain toisinaan Suomen virtuaaliponien suvussa. Se oli ruunikko tamma, joka on kisannut niin koulua kuin esteitäkin ja kantakirjattu kolmospalkinnolla.

iii. Royal Prestige oli ruunivoikko komea ori, joka oli todella suuri ja kapasiteetikas. Ori kisasi jonkun verran koulua ja kävi myös näyttelyissä hyvällä menestyksellä. Esteillekin sillä olisi varmasti ollut mahdollisuuksia, mutta silloinen omistaja ei niistä ollut innostunut. Prestige jätti jälkeensä ainoastaan yhden jälkeläisen. Sen isä ei koskaan ollut kunniakas ori, luonteeltaan se kyllä oli kiltti, mutta onnistui tuottamaan vain keskinkertaisia varsoja. Taustoista ei sen kummemmin ole tietoa, ori on luultavasti toiminut kouluratsuna, mutta ei ole koskaan kisannut. Prestigen emä sen sijaan oli loistokas estetamma, se hyppäsi korkeita ratoja ja sen kipakasta luonteesta huolimatta sen kanssa tultiin aina lopulta toimeen.
iie. Nesmile lopetettiin korkean iän tuomien vaikeuksien kautta vuonna 2006. Vihreämmille laitumille matkannut tamma jätti jälkeensä kaksi upeaa varsaa, jotka ovat molemmat tunnettuja hyvästä luonteestaan ja kisamenestyksestään. Nesmile ei itse kylläkään ollut mikään kuuluisuus, mutta luonteeltaan erittäin kiltti ja ystävällinen, sekin oli kimo, jonka vuoksi varmasti Phatarukakin on saanut vähän jokaiselta sukulaiselta vuoroin kimon ja vuoroin rautiaan geenit. Nesmilen emästä ei ole kovinkaan paljoa tietoa, sillä ei ollut montaa jälkeläistä tai kisataustaa. Tamman uskotaan kuitenkin tuottaneen omistajilleen paljon hyvää, koska se asui koko elämänsä perhehevosena kasvattajallaan. Sen isä oli Britannian siitosori ja tunnettu hyvästä rakenteestaan. Orilla kisattiin myös hieman koulua.
iei. Quioco oli estekenttien kuningas, jolla ei ollut kuin neljä jälkeläistä. Ori asusti Irlannissa ja voitti maan muutamia arvokilpailujakin. Sen isä painottui puolestaan kenttäpuolelle ja ehti hankkimaan seitsemän jälkeläistä elämänsä aikana. Kenttäkisoissa ori vei suurimmaksi osaksi pienimmät palkinnot, mutta toki mukaan mahtuu myös muutama suurempi saavutus. Quiocon emä oli siitostamma, jolla kisattiin muutama estekisa. Sille kertyi kaikkiaan 21 varsaa, joilla ei ole kummoisia suorituksia kisoista, mutta kuitenkin muutama sija jokaisella.
iee. Beatrix Jabell on luonteeltaan hyvin samankaltainen kuin Phataruka. Se on lisäksi menestynyt erittäin hyvin esteillä ja jälkeläisiäkin on kaksi. Kisatuloksia ja palkkioita on tammalle kertynyt varsin mukavasti. Sen isä on upean kilpauran kasvattanut ori, josta ei valitettavasti ole juuri tietoa saatavissa. Sillä on paljon jälkeläisiä, ja niillä myös hyvää kilpailumenestystä. Beatrixin emä on siitoksessa tunnettu, mutta myös kilpakentillä se on pärjännyt hyvin. Silläkin on paljon varsoja.
eii. Peter Pan on koulupainotteinen erittäin hyvin kisoissa pärjännyt kimo ori, joka näyttelyissäkin on yltänyt usein kärkisijoille. Luonteeltaan Peter on sosiaalinen, älykäs ja rohkea. Se tulee toimeen kaikkien kanssa ja on ratsuna erittäin yhteistyöhaluinen ja kuuliainen. Peter on palkittu YLA3 sekä KRJ-II palkinnoilla ja hyväksytty esikantakirjaan.
eie. Pirina on kaunis papurikko koulupainotteinen tamma, joka on tehnyt hyvää tulosta kisaradoille. Se tietää oman arvonsa, mutta on ratsuna silti herkkä ja tottelevainen. Pirina on palkittu YLA2 palkinnolla.
eei. Jinnic on hyväsukuinen kouluori, joka on lisäksi palkittu champion arvonimellä hyvistä näyttelytuloksistaan, lisäksi Jinnic on arvosteltu KRJ-III palkinnolla.
eee. Juliette on koulupainotteinen ja myös sillä on eronomainen suku ja menestyineitä jälkeläisiä.

Kilpailu-ura

Villejä sijoituksia: 2

Näyttelyt
Pvm Paikka Luokka Jaos Sijoitus
02.09.10 Crowberry Isla P. NJ JS
Kouluratsastus
Pvm Paikka Luokka Jaos Sijoitus
19.08.10 Koivukuja KN Special Villit 3/35
Esteratsastus
Pvm Paikka Luokka Jaos Sijoitus
10.06.10 Elgwir Irtoh. Villit 3/13

Hoitaminen

x pihatossa riimu pois!

Virtuaalihevonen!©2019 ★ Arameda Arabians ★ - suntuubi.com